Siste nytt | Nyhetsarkiv ›

Rittrapport NM 2018 - Lars Granberg

25.06.2018Lars Granberg
Så stod årets NM for tur. Vårsesongens høgdepunkt etter mi meining. Birkeland IL stod for ei knallhard løype med sitt "Å i Heiane", som etterkvart har blitt eit klassisk terrengritt, med stadig nye stipartier.

Rittrapport NC Konnerud

11.06.2018Ingrid Bøe Jacobsen
I helga ble det arrangert tredje runde i norgescup terreng på Konnerud i Drammen, og laget hadde tre ryttere til start. Odd Erlend, Marius og Ingrid kjørte lørdagens rundbaneritt i stekende varme og gjennomførte alle i fin stil! Marius og Ingrid kjørte i tillegg kortbane dagen etter, mens Odd Erlend valgte å stå over og fokusere på neste helgs NM maraton.

RIttrapport Hårfagrerittet og NC Nordsjørittet - Lars

10.06.2018Lars Granberg
Dagane etter Terrengsykkelrittet var tunge. Eg brukte lang tid på å komme meg, og det hjalp ikkje med litt for lange dagar på jobb heller. Normalt er eg nokså fit for fight igjen to dagar etter eit ritt, men no brukte eg både fire og fem dagar før eg kjente meg nokolunde normal.

Lars vant Hårfagrerittet 2018

04.06.2018Birger Patrick
Ved målgang på Indre kai i Haugesund hadde Lars gjennomført de 54 kilometerne på tiden 1.56.56. Han vant med en margin på over 4 minutter.

Birk Sport Racing: elite, junior og bredde!

Birk Sport As har drevet terrengsykkellag i forskjellige former de siste 10 årene, de seneste årene har laget blir drevet på en mer profesjonell måte og gått under navnet Sepura Toyota racing with Birk.

I år utvider vi med eget juniorlag, samt en breddegruppe.

Les mer om laget