I helga ble det arrangert tredje runde i norgescup terreng på Konnerud i Drammen, og laget hadde tre ryttere til start. Odd Erlend, Marius og Ingrid kjørte lørdagens rundbaneritt i stekende varme og gjennomførte alle i fin stil! Marius og Ingrid kjørte i tillegg kortbane dagen etter, mens Odd Erlend valgte å stå over og fokusere på neste helgs NM maraton.

Her er hva Marius selv skriver om helgas konkurranser:

Lørdagen gikk over all forventning, etter noen tunge uker med varme og mye pollen allergi. Klinka til i starten, kjente det på andre runden så løsna det og hadde bra driv, beste driver jeg har hatt på ritt siden 2014 vil jeg si, litt dårlig med drikke resulterte i en knall tung sisterunde og endte på 18.plass på rundbanen, noe jeg er veldig fornøyd med.
På kortbanen kjente jeg lørdagens ritt etter startloopen der jeg igjen fikk en god start, tok litt over 2 runder så løsna det og kjørte gjevnt og bra. Endte i ett spurtoppgjør som gikk min vei og enda en 18.plass. Alt i alt knall fornøyd med helga!

Marius

Les også Ingrid sine tanker om helgas to ritt:

Etter en knallhelg i USA kom vi hjem tirsdag morgen, og jeg har måtte jobbe for å stille om døgnet best mulig før helgas norgescup. Allikevel føler jeg at jeg har fått ladet opp godt, og var klar til dyst! Lørdagens rundbane resulterte i en oppløftende andreplass, kun slått av svenske Linn Gustavzzon. Jeg klarte å kjøre jevnt hele løpet, og fikk en god opplevelse også på rundbane. Under søndagens kortbane var det duket for tøff kjemping hele veien, med en kortere og litt mindre teknisk løype enn gårsdagen. Vi var tidlig fire jenter som fikk en liten luke ned til resten, og vi kjørte sammen til en runde gjenstod. Da ble det flere forsøk på å rykke ifra, uten hell for de andre. Jeg så min mulighet opp en bakke rett etter halvkjørt runde, og ga alt jeg hadde og fikk luke på toppen. Derfra var det bare å kjøre alt jeg hadde helt inn, og det resulterte i førsteplass, og årets første norgescupseier! Totalt sett en god helg! Nå venter et par rolige dager hjemme før det er avreise til Italia og ny runde med verdenscup sprint.

Ingrid

Odd Erlend hadde en uheldig start på lørdagens rundbane, og fikk en punktering tidlig i løpet. Han fullførte allikevel, selv om han ble kjørende store deler av rittet alene. Rundetidene tydet allikevel på at formen er god, og det lover veldig bra før NM maraton førstkommende helg! Der stiller forøvrig også Lars og Marius, så vi har tre ryttere til start til rittet som går i Å i Heiane.

Vi gleder oss!